ÁRAINK

Honlapunk hamarosan frissülni fog, aktuális kínálatunkat a www.budapestkonyhabutor.hu weboldalon érheti el.

Konyha, konyhabútor árak

A konyháink és a tolóajtós gardróbjaink is teljesen egyedileg méretre készülnek. Felmérés és megbeszélés után tudunk rá adni ajánlatot.

A konyhabútorok képeinél azonban adtunk meg árakat tájékoztató jelleggel.

Talán még kiinduló alap lehet, hogy 1 méter átlagos alsó felső elemmel rendelkező konyhabútor MDF ajtókkal több színben, több marással, munkalappal fogantyúkkal, vízzárócsíkkal, lábazattal kb. 60000FT

Vagy ugyanez az 1 méter tömör fa konyha esetén 100000FT

A fent megadott ár is csak tájékoztató jellegű,ettől jelentősen eltérhet a végleges ár igénytől függően.

Tolóajtós gardrób ára

Mivel minden tolóajtós gardrób egyéni igényeket figyelembe véve, egyedi tervek alapján készül, így nem tudunk pontos árlistát összeállítani. Az egyes gardróbokra mindig személyre szabott árajánlatot készítünk. De képet alkothat az Ön által elképzelt gardrób áráról az alábbi példa szerint, amelyet a leggyakrabban kért méretek alapján állítottunk össze.

Egy háromajtós, akasztós kivitelű, alumínium sínrendszerrel szerelt, körülbelül 260-270 cm magas, 260-275 cm széles és 60-65 cm mély gardrób alumíniumból készült fogantyúkkal és díszprofillal, valamint porfogó kefékkel ellátva hozzávetőleg bruttó 230 000 forintba kerül. A helyszíni beszerelés díja ennek 10%-a.

Ez az ár nem tartalmazza a belső polcokat, a tükröket, illetve a belső fiókokat. A 80-100 cm hosszú polcok ára darabonként 2000 forint, a fiókoké 4000 forint. A tükör négyzetméterenként 10 000 forintba kerül.

A megadott árak a hasonlóan magas minőségben, méretre készített bútoroké alatt vannak.

Mint a konyhabútorok esetében, a tolóajtós gardrób kiszállítását is ingyen vállaljuk Székesfehérvár vonzáskörzetében.