Irodabútor

Honlapunk hamarosan frissülni fog, aktuális kínálatunkat a www.budapestkonyhabutor.hu weboldalon érheti el.

Székesfehérvár térségében ingyen házhoz szállítással!

Irodabútor a munkahelyre, ahol jólesik dolgozni

Az iroda kialakítása hatással van az ott dolgozókra. Szebb környezetben jobb dolgozni, ami meglátszik az elvégzett munka minőségén is. A berendezés, különösen a megfelelő irodabútor nagyban hozzájárulhat cége teljesítményéhez. Azt talán említenünk sem kell, hogy az ügyfelei is biztosan szívesebben ülnek le tárgyalni rendezett és esztétikus környezetben.

Egyedi irodabútor

Ha szeretné, hogy irodája stílusos legyen, illetve tökéletesen megfeleljen az elvárásainak, érdemes egyedi irodabútor készítése mellett döntenie. Ezzel biztosíthatja, hogy az iroda stílusa illeszkedni fog cége arculatához, illetve a kollégák igényeihez. Anyag- és színválasztékunk is kifejezetten széles, bármilyen design megvalósítható.

Minden irodabútor méretre készül. Akár egyetlen íróasztalt rendel, akár komplett berendezést, biztos lehet abban, hogy a bútorral kihasználhatja a rendelkezésre álló szabad helyet. Nem kell az előre gyártott bútorok rendezgetésével töltenie az időt, többé nem üti be csípőjét a feleslegesen nagy asztalok sarkába.

Az összes általunk gyártott irodabútor egyedi elképzelések és tervek alapján készül. Különböző anyagokkal és méretekkel dolgozunk, ezért nem tudunk általános árat megadni, az előzetes egyeztetést követően minden esetben egyedi árajánlatot készítünk. Természetesen lehetőség van arra is, hogy a rendelkezésre álló büdzséhez igazítsuk az irodabútorok jellemzőit.

Irodabútor képek

Stílusos irodabútor
Sarok modern bútor kis helyiségbe
Több asztalos modern iroda asztal
Tömör klasszikus cseresznye irodaibútor
Klasszikus modern fenyő bútor
Négyes box amerikai stílusban
Modern otthoni irodabútor