Konyhabútor tömörfából, MDF-ből vagy bútorlapból az Ön igényeihez igazítva

Honlapunk hamarosan frissülni fog, aktuális kínálatunkat a www.budapestkonyhabutor.hu weboldalon érheti el.

A konyhastúdió egyaránt foglalkozik MDF és tömörfa konyhabútor tervezésével, gyártásával, illetve beépítésével. A konyhabútor kiszállítása Székesfehérvár vonzáskörzetében ingyenes, vagyis ezzel már nem kell számolnia. Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, az oldalon látható összegek azonban segítenek Önnek abban, hogy körülbelüli képet kaphasson a konyhabútor költségeiről. Az árajánlatért természetesen nem számítunk fel külön díjat.

MDF konyhabútor

Legtöbben MDF konyhabútor tervezése miatt keresnek meg minket, ami teljesen érthető, hiszen kifejezetten kedvező áron érhetők el ezek a bútorok. Az MDF híres a széles minta- és színválasztékáról, amihez kiváló minőség társul.

Bármilyen stílusban készíthetünk Önnek MDF konyhát. Mintegy 60 szín és hozzávetőleg 40 marásminta közül választhat, ennek köszönhetően a kész konyhabútor biztosan meg fog felelni ízlésének. Kérésére a Székesfehérvár térségében ingyenes kiszállítást követően össze is szereljük a bútort, sőt a nálunk vásárolt konyhagépek beépítéséért sem kell fizetnie.

Mielőtt nekikezdenénk a konyhabútor gyártásának, díjmentesen felmérjük a helyszínt és 3D látványtervet készítünk.

Az alábbiakban megtekintheti néhány korábbi munkánkat, és ezek megközelítő árát. A feltüntetett összegek nem tartalmazzák a beépített konyhagépeket.

MDF konyhabútor kedvező áron
kb 320000FT
Modern lila konyhabútor
kb. 360000FT
Tágas konyha étkezővel
kb. 660000FT
Zöld konyha modern lakásba
kb. 340000FT
Letisztult konyhastudió
kb. 650000FT
Egyedi konyhastudió
kb. 600000FT
Prémium kategóriás konyhabútorok
kb 450000FT
Fényes modern konyha studió
kb. 720000FT
Klasszikus konyha otthonába
kb. 680000FT
Fém konyhastudió Székesfehérvár
kb. 340000FT ( főzőlapos fém pult nélkül)
Otthonos konyha fehér színben
kb. 520000FT (Elszívó nélkül)
Kifinomult klasszikus és mégis modern
kb 1400000FT

Tömörfa konyhabútor

A tömörfa időtálló és sosem megy ki a divatból. A konyhastúdió az elérhető legmagasabb minőségű ajtókat használja. Noha körülbelül 70%-kat drágább, mint MDF-ből készült társai, egy tömörfa konyhabútor életre szóló befektetés, amely akár 50 éven keresztül is megőrzi szépségét.

Ahogyan az MDF konyhabútor esetében, a tömörfa bútorokba is ingyen építjük be a nálunk vásárolt gépeket. Székesfehérvár vonzáskörzetében a házhozszállítás is díjmentes.

Megtekintheti egyedi megrendelésre készített tömörfa ajtókkal készült konyhabútorainkat, amelyek mellett feltüntettük hozzávetőleges – konyhagépek nélküli – árukat is.

Egyedi tömörfából készült konyhabútor
kb. 1100000FT
Klasszikus tömör fából készült bútor
kb 800000FT (Elszívó nélkül)
Akciós termék tömör fából
kb. 1000000 FT
Strapabíró több fiókos konyhastúdió
kb. 765000FT
Modern konyhastudió
Modern tömörfa konyhabútor
Egyedi konyhabútor összeállítás
Konyhabútor összeállítás tömör fa ajtóval
Cseresznye egyedi tömörfából készült bútor
Egyedi konyhabútor tömörfából
Tömör fa ajtós konyha elegáns, hagyományos stílusban

Konyhabútor bútorlapból

Cégünk által gyártott bútorok között egyre nagyobb szerepet kapnak a bútorlap ajtóval készült konyhabútorok.

Sok vevő a régi tapasztalatok alapján idegenkedik ezektől. Bizonyára Ön is látott már lepattogzott élfóliákat. Valamint a 30-40 évvel ezelőtti színeket sem mondhatjuk túl szépnek ebben a kategóriában.

Azonban ma már ezeket a bútorokat más anyagokból készítjük, és legfőképpen más élmegmunkálással. Modern technológiával 2 mm-es, nagyon erős élzárást alkalmazunk. Az éleket marjuk, ezáltal a szélek kissé kerekítettnek tűnnek. Tartósságban felveszik a versenyt a fóliás MDF ajtókkal. Egy jó fogantyú- és színválasztással nagyon modern bútort készíthetünk. További nagy előny még az MDF-nél is nagyobb színválaszték, valamint hogy bármilyen méretű és alakú bútor kialakítható  a cégen belüli szabásnak, éllécezésnek köszönhetően. Ha magasfényű bútorajtókat szeretne, gond nélkül megoldható, nagy színválasztékban ezekkel az anyagokkal.