Tolóajtós gardrób, beépített szekrény személyre szabva

Honlapunk hamarosan frissülni fog, aktuális kínálatunkat a www.budapestkonyhabutor.hu weboldalon érheti el.

Egy beépített szekrény nemcsak jól mutat, hanem praktikus is. A méretre gyártott szekrény a mennyezetig érhet, így maximálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló teret. Ráadásul a tolóajtós gardrób esetében nem kell számolni az ajtók nyitásához szükséges hellyel sem. A beépített szekrény tökéletesen igazodik a helyiség adottságaihoz, és esztétikus megoldást jelent a tárolásra. A gardrób magasabban elhelyezkedő polcaira kerülhetnek a ritkábban használt, alkalmi vagy téli ruhák, lejjebb helyet kaphatnak a hetente előkerülő kedvenc darabok.

Termékeinkre jellemző a magas minőség, és Önnek sem ajánljuk, hogy néhány ezer forintos megtakarításért cserébe beérje a silányabb szekrényekkel. Bútort nem egy-két évre vásárolunk. Beépített szekrény esetében ez különösen igaz, hiszen legtöbbször évtizedekig használjuk. Hogy ez az idő problémamentesen teljen, fontos odafigyelni a megfelelő szerelvények kiválasztására. A műanyag rendszerek hamar kopni kezdenek, a szekrény ajtói emiatt először csak nehezebben nyílnak, majd akadozni fognak, végül pedig teljesen használhatatlanná válnak. Mi emiatt használunk alumínium sínrendszert, amelynek élettartama kifejezetten hosszú, és a terhelést is remekül bírja.

Székesfehérvár térségében ingyen házhoz szállítjuk a kész bútorokat.

Beépített gardrób szekrény képek

Modern gardrób beépített szekrény Minden nő álma Tolóajtós szekrénysor Modern férfi gardrób szekrény Egyedi tólóajtós megoldással készült szekrény Klasszik gardrób szekrény Modern tükrös hálószoba szekrény Kétszínű beépített hálószoba szekrény Matt tolóajtós egyszínű Egyedi beépített szekrény Gyerek hálószoba szekrény Egyedi szekrény Székesfehérvár Fekete szekrény tükör csíkkal Egyszínű nagy ajtós hálószoba Ledes modern bútor

Tartós alumínium sínrendszerrel

A strapabíró, évtizedeken keresztül megbízhatóan működő, tolóajtós gardrób lelke az ajtók mozgatásához használt sínrendszer. Ha ez vacak, akkor hiába használnánk a legjobb minőségű faanyagot, a beépített szekrény is semmirevaló lenne. Odafigyelünk a részletekre is, éppen ezért építünk szekrényeinkbe alumínium sínrendszert.

A rendszer kiegészítői garantálják a gardrób hosszú élettartamát.

 • Az ajtó szélén a beépített szekrény teljes magasságában alumínium fogantyúprofil fut végig.
 • A fogantyúba behúzhatunk egy porfogó kefét, amivel megakadályozható a ruhák porosodása.
 • A gardrób ajtajának alján is alumíniumprofilt használunk.
 • Az ajtók felületét is díszíthetjük alumíniumprofillal, amellyel esztétikusan osztható több részre a tolóajtó, így különböző színű, illetve tükrös és teli elemek váltakozhatnak a felületen.

Ezekkel az elemekkel érjük el, hogy a beépített szekrény hosszú távon is zavartalanul és könnyedén működtethető legyen. A megjelenés sem utolsó szempont: a gardrób körben alumíniumlezárást kap, ami igazán esztétikus és igényes megjelenést kölcsönöz neki.

A beépített szekrény kialakítása

Mindenben az elképzeléseihez igazítjuk a tolóajtós gardróbot. Nemcsak méretben és megjelenésben, hanem a belső kialakítás terén is tökéletesen személyre szabjuk beépített szekrényét. Kérésének megfelelően tervezzük meg és gyártjuk le a szekrény belső terét.

A megszokott polcok és akasztók mellett egyéb lehetőségeket is kínálunk Önnek. Elérhető például fentről lefelé billenő ruhalift, de kérhet a gardróbba kihajtható nadrágtartót vagy fémkosarakat a cipő tárolására. Belső fiókokat is kialakíthatunk. Bármilyen ötlete is legyen, bátran megoszthatja velünk, mi pedig mindent megteszünk, hogy megépítsük a megálmodott tolóajtós gardróbot.

Mit érdemes átgondolni a gardrób megrendelése előtt?

Mindenképpen figyelembe kell venni a rendelkezésre álló helyet. Ez alapján határozható meg a beépített szekrény mérete és elrendezése.

A tárolni kívánt holmik mennyisége szintén fontos. Számba kell venni, hogy milyen tárolási lehetőségek vannak még a lakásban. Ha a beépített szekrény az egyetlen hely, számolni kell azzal is, hogy ide kerülnek a háztartási gépek is, mint például a porszívó.

Az sem mindegy, hogy milyen a ruhatárunk. Ha gyakran hord kosztümöt vagy öltönyt, több akasztós részre lesz szükség. Ez igaz abban az esetben is, ha vállfán szeretné tárolni az ingeket vagy blúzokat. Ha inkább a pólók és a pulóverek vannak túlsúlyban, a polcoknak jut nagyobb szerep a szekrényben.

Ha többen használják ugyanazt a gardróbot, az egyes részeket nem árt valamennyire elkülöníteni egymástól.

Szűkebb tereket tágíthatunk azzal, ha tükrös ajtót szerelünk a beépített szekrényre. Kisebb lakásokban, szűkebb helyiségekben ez rengeteget jelenthet.

Mit nyújt Önnek egy beépített szekrény?

 • Tökéletes helykihasználást – Nincs még egy olyan bútor, amellyel képes lenne minden rendelkezésre álló négyzetcentimétert hasznosítani. A beépített szekrény faltól falig és padlótól a plafonig terjed. A tolóajtós kialakítással nem vész kárba hely, ami kisebb alapterületű lakásokban különösen fontos lehet.
 • Teljes szabadságot – A gardróbot az Ön elgondolásai alapján tervezzük meg, gyártjuk le és építjük be. Csupán ki kell találnia, hogy milyen szekrényt szeretne, másra nem lesz gondja, mi mindent megoldunk Ön helyett. Gazdag szín- és mintaválaszték áll rendelkezésére.
 • Esztétikus belső teret – A beépített szekrény megjelenését a lakás hangulatához és stílusához igazíthatja. A kész vagy lapraszerelt bútorok esetében csak ritkán találjuk meg éppen azt a bútort, amit elképzeltünk. Az egyedi formatervnek köszönhetően úgy alakíthatja a lakás belső tereit, ahogyan csak szeretné.
 • Ergonomikus kialakítást – Noha nagy hangsúlyt fektetünk a beépített szekrény megjelenésére, egy pillanatra sem feledkezünk meg arról, hogy egy napi használatban lévő bútorról van szó. A tervezés során szem előtt tartjuk a praktikumot és a kényelmes használhatóságot.

Mennyibe kerül egy tolóajtós gardrób?

Praktikus modern gardrób

Mivel egyedi igények szerint tervezünk és készítünk gardróbokat, az egyes szekrények jelentősen eltérhetnek egymástól, ezért nincs árlistánk. Minden megrendeléshez személyre szabott árajánlatot adunk. Szívesen összeállítjuk az Önnek szóló ajánlatot is. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy elküldi nekünk a beépített szekrény befoglaló méreteit – a magasságot, szélességet és a mélységet is. Ezek alapján már meg tudunk adni egy körülbelüli árat.

Hogy megközelítőleg képet kaphasson díjszabásunkról, megadjuk egy átlagos méretű beépített szekrény árát.

Egy alumínium sínekkel ellátott, akasztós kivitelű, körülbelül 260-275 cm széles – háromajtós –, 260-270 cm magas, és mintegy 60-65 cm mélységű gardrób hozzávetőleg bruttó 230 000 forintba kerül, amely tartalmazza az alumínium fogantyúkat, a díszprofilt, valamint a porfogó keféket.

A belső polcok és fiókok, valamint a tükrök felár fejében építhetők be. Egy 80-100 cm hosszúságú polc ára 2000 forint, a fiókok darabja 4000 forint, a tükör négyzetméterenkénti ára 10 000 forint.

Ahogyan az a konyhabútor esetén is történik, Székesfehérvár vonzáskörzetében a beépített szekrény kiszállításáért sem kell fizetnie.

Az általunk meghatározott árak alatta vannak a piacon megszokott, hasonlóan magas minőségben elkészített beépített szekrények díjainak.

Miért válassza a mi bútorainkat?

 • Ingyen vállaljuk a szállítást Székesfehérvár vonzáskörzetében, így Önnek nem kell külön fuvarozóval egyeztetnie vagy teherautó bérléséért fizetnie.
 • Az elkészült bútor kiszállítása mellett vállaljuk a szakszerű beépítéssel járó összes feladatot is.
 • Remek ár-érték arányú bútorokat vásárolhat. Legyen az beépített szekrény, konyhabútor, tolóajtós gardrób vagy irodabútor, páratlanul kedvező áron rendelheti meg tőlünk.
 • Nem kerül a számlára semmiféle rejtett költség. A helyszíni felmérésért nem számolunk fel semmilyen díjat, ahogyan a 3D-s látványtervet sem, és a kizárólag Önnek szóló, egyedi árajánlatot is ingyen készítjük el.
 • Nem kell ígéretekre hagyatkozni. Ha szeretné, személyesen is felkeresheti bemutatótermünket, ahol megbizonyosodhat bútoraink minőségéről.
 • A piacon legtöbbször csak 1 év garanciát kapni a bútorokra. Mi hiszünk munkánkban, éppen ezért 3 éves garanciát kínálunk minden ügyfelünknek.
 • Nem erőltetjük ügyfeleinkre a saját stílusunkat. Ha szeretné, akár egy fotó alapján is elkészíthetjük az Ön ízlésének megfelelő bútort. A klasszikus, korlátokkal és faragásokkal díszített bútorokat ugyanolyan lelkesedéssel készítjük el, mint a modernebb stílust, korszerűbb trendeket követő, mart MDF vagy magasfényű bútorokat.
 • Amennyiben még nem kristályosodott ki az elképzelése, tanácsainkkal és javaslatainkkal segítünk a konyhabútor, a gardrób vagy az irodabútor megtervezésében.
 • Rövid határidővel vállaljuk a bútorok elkészítését. Nem kell hónapokig várnia, már körülbelül 4-6 hét alatt legyártjuk a kért bútort.
 • Tudjuk, mit csinálunk. Már több mint 10 éve foglalkozunk bútorkészítéssel. Ez idő alatt számtalan egyedi bútort terveztünk és gyártottunk már.